Dé bijbaan naast je studie!

Ben jij op zoek naar een baantje, maar moet je ook studeren? Dan is bijles geven de ideale bijbaan voor jou! Bij Upgrades Bijles plan je zelf je werktijden in met de leerling, dus je hebt geen vaste werktijden. Het kost maar een paar uurtjes per maand en je verdient er een lekker zakcentje mee (voor twee bijlesklanten al snel €100 tot €200 per maand). Dit bedrag hangt natuurlijk af van de hoeveelheid bijles die je geeft per klant. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden op deze website (via de blauwe knop onderaan deze pagina) en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom bijles geven bij Upgrades Bijles?

Voor wie?

Ben jij geslaagd voor de middelbare school en wil je jouw kennis overdragen aan scholieren van de middelbare school of basisschool bij jou in de buurt? In alle vakken waar je gemiddeld een 7 of hoger voor stond op je eindcijferlijst op de middelbare school mag je bij ons bijles geven. Momenteel geven wij bijles in de volgende plaatsen: Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen, Krimpen aan den IJssel en Moerkapelle.

Hoe werkt het?

Klik op de blauwe knop hieronder om een account te maken op onze website. Dit kost maar een paar minuutjes. Oja, bij Upgrades Bijles doen we niet aan poes-pas, het inschrijven is natuurlijk gratis. Na je aanmelding nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, zodat je zo snel kunt beginnen als je zelf wilt.

*Minimumloon van 18-jarigen van 2019 volgens de Rijksoverheid